och det känns som jag har gett allt jag kan ge.

en ovanligt bra måndag. för att vara en måndag.
skolan var okej. man blir alltid glad när man slipper dagens sista lektion. så jag åkte hem och stekte pannkakor att ha imon. mums. sen läste jag lite samhäll. men det är ju så himlans tråkigt. blä.
träningen sen var trist. vi körde de mindre jobbiga testerna, typ vändningsrotationerna och arm- och bentesten. kul att vi var fem pers på min bana. och jag varvade alla minst en gång. och bra att johanna kör mitt i banan med huvudet fastfrusen rakt ner mot botten. bra att jag hade 5:18 liksom. typ katafreakingstrof. jag hade ju liksom 5:18 UTAN paddlar och dolme ungefär en halvtimme tidigare. BRA! jag hatar folk när jag tränar. nej, fel. jag hatar folk som är i vägen när jag tränar.

och imorgon blir det skidor för hela slanten. jag och honey skall rejsa i barnbacken. inte en chans att jag kommer klara att ens stå på ett par skidor. jag skulle helt enkelt behöva ett lycka till så jag inte kommer hem med diverse brutna lemmar lagom tills vi ska till london. åhå, gissa om jag längtar järnet. fast jag vill ju hinna va med jens med. fredag? :*

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0