i was better at conversations.

tisdag. sovmorgon är alltid bäst. lektionerna var dock sjukt tråkiga. fast jag och albin hade kul på fysiken. oj, vad mycket vi gjorde! vi snackade i princip bara simning och störde moa. hihi. sen gick jag till simhallen och satt i mitt favvohörn och gjorde massa spanska. jag var fruktansvärt onödig och började skriva över allt viktigt från mitt gamla block till mitt nya. kolossalt onödigt. ännu en undanflykt undan kemin.
sen blev det träning. jobbig och rätt tråkig. tärningen som vanligt. jag fick 2x1min plankan två gånger och 4x100 TARZAN TVÅ GÅNGER! jag dog. och det var ungefär det jag hann köra. sjukt tråkigt. 800 tarzan liksom. sen körde vi massa glid i slutet. också väldigt tråkigt. speciellt när killarna fuskar och vilar först inget alls, sen går på toa och myglar och sen maxar. det var fart två, hallå!

idag blir det tyvärr ingen semla för mig. det är aldrig nån hemma hos mig, som kan köpa. inte så värst värt att köpa själv heller. hmpf. men idag är det house, det ska jag allt trösta mig med då.
iih. jag vill ha fredag nunu!

/f.


Vill du kommentera?
Postat av: MALIN, vavava!

jag kolalde din blogg , woohooo

och man gör egna semlor faktiskt ! sjukt gott juh !

2009-02-24 @ 21:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0