the truth hurts and a lie's worse.

måndagar suger faktiskt lite. jag har verkligen inga roliga lektioner. eller, samhällen lyste upp min dag. jag hade faktiskt vg+ (!!!) på provet jag blev sjukt glad och väldigt förvånad. sen cyklade jag hem. det var kallt. hemma blev det biologi, fast jag kunde typ inget och kemi. jag räknade frågorna i det där häftet. bra att det är typ trettio stycken. kemi är svårt. jag kommer säkert faila som vanligt.
träningen var hemsk. först körde vi allt 2x15 på pinn. varför, liksom? det tog ju en halvtimme bara det, så då hann vi inget mer ändå. sen var inte där på passet. han hade srivet ett helt underbart pass på tavlan. ett pass på 5500m. GRATTIS! självklart och inte helt oväntat så hann vi inte med hela. annie och killarna (som förövrigt fuskade sjukt mycket) hann köra typ fyra stycken på det sista: 20x100. vi hann köra en och det var avsimmet. liksom innan dess var det 12x100 arm fr, fr, ry. med frisimspaddlar. jag kan verkligen inte simma ryggsim, speciellt inte med frisimspaddlar. jag kan liksom inte kontrollera mina armar, de flyger lite hur som helst. så det blir jobbigt och allmänt konstigt och långsamt.

sen tycker jag NÅGON borde bry sig om mig och typ smsa eller bekräfta mig på msn. jag känner mig så jävla oomtyckt. allt är precis som det brukar vara. jag orkar inte.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0