let's dance to joy division and celebrate the irony.

nu ska jag ta tag i detta och försöka skriva lite om de senaste dagarna. som troligtvis har varit bland de absolut bästa i hela mitt liv. jag har haft så sjukt rolig. ni anar inte. emmaboda är verkligen favoritfestivalen! eller. favoriten av två. inte jätteobjektiv bedömning. men ändå. för emmaboda var ungefär hundra gånger bättre än hultan. det är faktiskt så. även om musiken var underbar på hultan med. och på hultan kunde jag faktiskt mer musik, men på emmaboda är det mer musik som är i min smak innan jag ens hört dem som jag liksom kan röja till.

vårt camp var skönt. sex tjejer och jens. dock hängde mest jag, jens, malin och josefine ihop. även om vi hängde lite med hanna, olivia och sase med. men som sagt. lite världsbäst sådär. och första kvällen var rolig. jag blev helsnurrig på tre cider. jag fick ett telefonsamtal av malin: "sandra, du måste komma och hämta mig. jag vet inte var jag är. jag står under en lampa!" jag hängde med jens ut och spydde två gånger. vi la oss första gången vid elva och la oss definitivt sen vid två nångång. morgonen därefter vaknar av någon som spyr. jag kikar ut genom tältöppningen och ser josefine sitta med presenningen runt huvudet och kräkas galla ut ur tältöppningen på sitt (JENS!) tält. sen spydde hon lite till i typ tre timmar. mums! jag och malin skrattade nåt otroligt åt det. just då var josefine inte mer än en etta! och apropå ettor bedömde vi folk härs och tvärs över hela området. det var en tjej som gick under namnet tvåan. men nej, jag nämner inga namn. vi vet ändå!

musik bör det nog också ordas lite om. emmaboda ÄR verkligen min festival i musikväg. OHJA! även om jag bara hade hört sådär en fem band eller nåt lyssnade jag på nästan allt vi gick på och gillade det. utom nordpolen då. fast jag hade redan hört honom när jens spelar musik. men han var verkligen sämst live. jag vet inte vad som hänt men han sjöng inget och såg bara allmänt borta ut. han sjöng liksom inte ens på sitt "ledmotiv". kass! menja. navid modiri och gudarna var superbra. jag, malin och olivia röjde som fan. och the wombats som jag nog aldrig hört innan var också jävligt bra. även om jag mest hörde dem... och svenska akademien som vi såg som sista band innan vi drog hem inatt. och monde yeux. och florence valentin. och detektivbyrån. och bob hund. och markus krunegård. och parken. och miss li. och joel alme. och skansros. och the liptones. och does it offend you, yeah. och KÖRSBÄRSFETTERA. de sistnämnda var ungefär kass. en drös fula tjejer som tror de spelar kan spela bra punk. men nä. vi och ungefär hundra till var och kollade enbart för de hade så fult namn. fettera liksom.

sen hade vi fint väder nästan hel tiden. vilket resulterade i endel snygga brännor. jens var nog rödast men josefine fick den fulaste brännan. hon fick en liten rand i glipan mellan linnet och bh-bandet på skuldran. sen hade hon även lyckats få värsta brännan på låret. så jäkla snyggt!

men ja. på det hela taget var det nog ungefär världsbäst. som sagt. och jag var för övrigt populära tjejen lite då och då ibland. puss!

/f.


Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0