january 9th - onsdag.

träning just like old times imorse. skön, fast jag störde mig som fan på jockebajs då han började sjunga på centralskolan så jag slog honom lite. sen skola. massa roligt på naturkunskapen. sista lektionen ever och vi kollade på hårstrån i mikroskop. sweet. sen hade vi hål och gjorde inget. lite matte och lite historia. jag fick vg- på mitt prov. det kan ju bajsa på sig. hmpf. spanskan var åtminstone bra. jenny och mer än halva klassen försvann från klassrummet så jag och honey gjorde det vi skulle först och sen satt vi och hjälpte (=gjorde allt åt) fogel och dom och pratade och skrattade massa.

äntligen hemma nu då. satt och kollade in klubbrekorden, för det viskades om att vi kunde kanske slå det på 4x50med. klubbrekordet är 2.18.28 och då måste vi simma rätt fort, ungefär på pers, allihop. men sen kollade jag på startlistan och damn, vi är anmälda på 2.12! hur tänker gubbjäveln?! 2.12 kommer vi ju aldrig i helvetet att göra, fattar han inte det?! fan, vad sur jag blir på sånt, jäkla mygel! som på martin, han är på nåt skumt sätt med på startlistan på 100fr, anmäld på 1.00.80. och martin har inte ens gjort under 1.02!! hallå, liksom?! fan, nu är jag sur. putt.

juste, igår var ju jag och mam på bio. förtrollad. den var faktiskt bra och jättegullig. så kul när giselle hade sytt en klänning av hans gardiner. då skrattade jag sjukt mycket.
näe, nu ska jag gå och käka.

/f.


Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0