january 13th - söndag.

äntligen hemma från JDM i växjö. lätt bästa helgen på länge länge.
på lördagsmornen drog vi till växjö. vi var jättetrötta och det var matilda med, men istället för att sova så babblade hon massa så vi inte heller kunde sova. sen simmade vi in och jag fick veta att jag inte skulle simma nåt det passet så jag duschade och så och hejade på dom andra när de simmade lag. lite lunch och vi slogs om micron. insim och första grenen på andra passet var 4x50med. vi hade räknat på att annie skulle köra rygg, jag bröst, alice fjärs och kajs eller matilda fri. men istället blev det annie på fri och matilda på rygg och jag och alice som ovan. och det visade sig vara värsta braiga laget, för vi slog klubbrekordet! och jag simmade på 38.3, det är såå jäkla underbart! fan en och en halv sekund under pers, juhe! och vi hade värsta perfekta och väldigt mycket nästan-överväxlingar. men fatta! vi slog KLUBBREKORD! med elva hundradelar :P så nu är rekordet 2.18.17.
sen fick vi köra 4x200 också men jag typ dog och tiden vart la inget vidare, så det var inget att prata om. sen så gick vi tillbaka för att äta och då var klockan typ åtta. passet var liksom en och en halv timme försenat. bra där. då blev det slagsmål om micron igen och sen så var alla trötta och flummiga. carl och martin byggde med kapla och några spelade schack. sen så byggde jag också lite med kapla, nån spiraltrappa. jag är grym på det, kom typ tre varv :D sen så rev carl mitt. buäh. och han gav mig en fetare kaplapinne än dom andra och jag sa att jag inte vill ha den så jag la den på en av plattformarna på deras torn. tyvärr så var det inte så stabilt så hela skiten rasade. klumpeduns, det är vad jag är. sen var det sovdags.

imorse så vaknade jag av att carl hoppade säck på mig. hans mobil låg på bordet ovanför mig och han skulle ta den och pallade inte kliva ur sovsäcken. inte så skönt sätt att vakna på. sen frukost och när martin skulle värma sin pirog (han käkade gorby's pirog till frukost. uuuäck!) så hittade vi imses mat där, som stått där sen igår. hm. och fönstret i köket var öppet och det var sviiiinkallt och radion stod fortfarande på. och vi hade öppnat fönstret när vi käkade igårkväll. hm? och gissa vem det var som åt sist, och som förväntades att fixa iordning köket eftersom han lämnade det sist? jo, imse! ja, hursomhelst. ett långt och segt pass och lag sist på passet. 4x50fr. helt okej, skulle jag tro. lunch som vi inte hade behövt ha med oss, thank god. och sen lekte vi och städade innan vi gick till simhallen. jag, carl, martin och kajs stannade kvar och  M&C byggde R2-D2 i kapla. rastlös, någon? ännu ett låångt och segt pass och imse hade nu meddelat laget på 4x100med. jag fick bröstsimmet. blä, för en gångs skull vill jag faktiskt INTE simma bröstsim. hade hellre simmat frisimmet. men det fick annie och matilda fick rygget. dock tror jag att det gick ganska bra. jag hade visst 1.29.1 eller nåt. sen så tog vi kort på hela truppen och på klubbrekordslaget och sen packade vi ihop och drog hemåt. det var också ett äventyr i sig. vi i helenas bil åkte bakom imse och i första rondellen tappade vi bort dom och oss. så vi fick vända och åka tillbaka och åka rätt och då var imse och dom lååångt före oss. först i vetlanda efter mycket avancerad kommunication så lyckades vi få dom att stanna och vi kom ifatt. haha.

helgens höjdpunkt: "blonda krullet" var där. jag och kajs jagade honom. han är verkligen snyggish. sen så snackade jag på msn med honom och han kände faktiskt igen mig med. tur, det :P

helgens meningslösaste: vi hittade på ett kortspel. högst kort vinner. skitsegt, fast rätt skoj, egentligen. fast tillslut döpte vi det till "det meningslösa".

imon börjar skolan igen och jag har sovmorgon till 9.55.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0