jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att vill ha.

jag var sannerligen helt död imorse, vilket visade sig rätt rejält på träningen. och conny blev inte så värst glad på oss. vi flamsade nog lite mer än vanligt och orkade verkligen inte bry oss. sen flamsade vi lite till och låg på golvet i omklädningsrummet och försökte hjälpa annie med hennes geografiläxa. fast vi var rätt sämst, måste jag erkänna. tur att vi hade matchande t-shirtar då iaf. tss!
skolan var rätt lame, överhuvudtaget. idrotten var lagom jobbig, även fast det var blixt som höll i trådarna. fast cirkelträning är väl kanske inte det roligaste jag vet. men man fick lagom med mjölksyra lite här och var, liksom. fast jag är fortfarande rätt död sen gårdagens broken-serie, så jag hade iofs klarat mig utan både syran, svetten och det knallröda fejset. det är så otacksamt att träna när det bara syns i ansiktet och en ett dugg på övriga kroppen. tack gud för ytliga blodkärl...

jag funderar över vad jag ska göra ikväll och på fredag. om jag skulle ta och packa upp min väska igen, ägna kvällen åt det och slicka mina sår? mja. låter vettigt. men på fredag vet jag ju egentligen inte. hur kul är bongo när man är två? jag vill ha mer folk, annars kan det lika gärna kvitta, känns det som. jag får försöka ragga folk till tenta-utgång då! hihi!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0