Burn down the disco, hang the blessed DJ, because the music that they constantly play it says nothing to me about my life.

kej. så igår var skolan otroligt chill och jag var en sväng till tandläkaren, tillsammans med resten av nässjös nittonåringar. gött! sen hade jag lite fin spanska och en painful träning, eftersom jag hade grym träningsvärk i ryggen. men det är ju inte världens roligaste att köra en timme i rännan när imse ändå inte kollar. gött. och imorse var jag och malin och tränade. vi och connybäst. vi körde massa kul med fenor, och det var inte särskilt jobbigt. tack för det. sen åkte jag till skolan och failade mitt ryskaprov fullt och totalt. jag vill inte ens tänka på det. sen tittade vi på film/sov på fysiken och sen hade vi ett fint hål på tre timmar, så jag åkte hem och packade och skrev biologi. alldeles i onödan, märkte vi ju nu. eftersom alla flyg är och förblir inställda till tidigast måndag. GÖTT! fyfan. att det alltid ska hända?
jag var iaf och tränade lite efter skolan också. det var jag, magnusson och byström som inte skulle tävla, så vi fick specialpass dvs 200 gemensamt insim och sen 24x25. och that's it. sen stod vi och pratade och hängde på kanten och trodde vi skulle få köra 40x50 i en halvtimme, innan imse kom och sa att vi kunde sluta. jahatack! :) sen fortsatte vi att prata ett tag till och sen åkte jag hem och konstaterade att det definitivt är kört för vår spanienresa. dock har jag roat mig med att köra diverse ordvitsar på fejjan med anknytning till vulkanen. fint. så jag behöver ju inte gå upp vid fyra imon iaf. alltid något. även om jag gladeligen gjort det...

/f.

Vill du kommentera?
Postat av: Anonym

ah eller jaghar simmat :)

2010-04-20 @ 05:51:16
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0