You, I need your sweat as much as you need mine.

gårkvällen var fin som snus, rent ut sagt. fast vi kom inte in på bongo innan nio, eftersom vakten var en bitch och vi inte pallade vänta en halvtimme i fem plusgrader och knäkort kjol och sen punga upp 120 spänn. så jag och honey hittade eve, maja, lea och amanda och vi hängde med till amore och drack shotbricka. sen var jag lagom trevlig resten av kvällen. vi dansade och hade trevligt på centrum och maja hade en fin sms-konversation med en viss 93a. tss! sen tog vi bussen hem till lustigkullen och åt mariekex innan vi somnade gött.

imorse blev det lite mer mariekex och en hel del peggle innan mamma hämtade mig och vi åkte och chillade på stan och satte sprätt på pengar. jag är i princip luspank nu. hur ska jag överleva valborg? fast då har ju studiebidraget hunnit komma. tur det... men jag köpte finaste bikinin för några hundringar för mycket. men vad gör man inte för att vara snyggaste beach 10, liksom. hihihi! bild nummer sex, liksom!
sen åkte vi och åt libanesiskt och mumsig medans HV71 spelade hem sm-guldet uppe i stockholm. fina fina laget. och teemu laine måste vara årets spelare, iaf play offets bästa spelare. ohja!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0