I'd rather be with you.

jag har varit dålig på det här nu. men i fredags tränade jag på morgonen, vi var fyra pers utan tränare. sen åkte jag hem och sov och pluggade och drog till tamara en sväng med honey och pratade om val och sånt. sen sov jag tidigt och taggade högskoleprovet. som gick över förväntan. 84. equals 1,4 typ. gött att korpulent var med. vad jag skrattade. helt sanslöst roligt och internt. hihi! på kvällen körde jag till jönkan. jag körde nog liiite olagligt, för jag åkte mellan nässjö och jönkan på 24min... jag plockade upp jensa och vi kollade på när honey ägde teatern och alla andra. men hon vann inte för det. den andra tjejen som körde på precis samma grej gjorde det. och eisenhover's vann en spelning i radio p4. det var kvällens roligaste, bortsett från konfrenciererna som var anders & måns-kopior. sen crashade vi jens lägenhet, åt pizza, drack pepsi och kollade på upp. jag älskar den filmen. jag kan se på den jämt.
igår gick jag upp tidigt och skrev klart talet och sen åkte vi till ytterby för lite släktmiddag. och jag träffade louise trevliga pojkvän och vi pratade och alla skrattade och allt var bra, till och med vädret var fint. sen körde jag hela vägen hem till tonerna av vapnet och smk. bra skit.
imorse var det segt att gå upp, speciellt eftersom min röst var rätt gone to the fjords. håller alla tummar för att den inte är det imon så jag blir av med mitt himla tal. jag blir nervös bara av att tänka på det. jag kommer suga, jotack.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0