stockholm sett snett uppifrån.

mycket produktiv dag, måste jag säga. jag kostade på mig en sovmorgon och latade mig och tog bilen till skolan och skrev lite på biologiredovisningen. snart kan jag nog anse mig som klar med faktabiten. då återstår bara sammanställning, powerpoint och inlärning till den elfte. det ska nog gå. sen var jag och honey sämst på primitiva funktioner. det bådar inte gott. tur att vi flyttade fram provet. jag måste råplugga till det, sanna mina ord. matte e är icke att leka med! sen satt jag och lyssnade till några svenskatal. gött att halva klassen inte var där heller. två var iväg med projektarbetet och typ fem pers var hos tandläkaren. det var idag och i torsdags alla nittiettor var hos tandläkaren. gött!

vi hade imse på träningen idag. jag kan inte bestämma mig för om det var ett misstag att komma dit eller inte. för herrejättejävlar vad vi körde. lite insim och lite imp och lite hp som blev till mycket hp. ett tyst tack till viktor som klarade femtian på fjorton. jag som stannade på tolv... då fick vi köra en broken-serie istället. fy fabelutta. det var riktigt längesen jag hade såhär mycket mjölksyra.
100+100 vila 10 max, lägg ihop tiden
100+50+50 vila 10, lägg ihop
50+50+50+50 vila 10, lägg ihop.

SPEC!
jag är så lycklig över att jag har frisim som spec. jag tyckte genuint synd om mackan och viktor och vicke som körde fjäril. jag skulle dött. vilket jag iofs gjorde på frisimmet också. nåt så in i helvete. fast på sista 4x50 låg jag ändå på pers. och då var jag grymt trött och inte simkunnig för fem öre. det bästa var att vi då skulle köra en sjuttifemma max, splitta hundratiden på fyra och sen ta det gånger tre. jag låg tre sekunder över. och den fick inte vara spec så jag körde bröstsim. åh, vilket misstag. jag tog mig inte ens framåt sista tjugofem. urk.
sen avslutade vi med kvitt eller dubbelt, som för att suga ur det sista ur alla. men det är ju trots allt bara en tjugofemma. jag kör alltid fjäril, så det blev det ju idag med. jag satsade på 15.89, kom imål på 15.23. och är skyldig imse åtta spänn. det ser inte ljust ut. men än så länge är rambrant värst på 256kr. då måste man förlora nio gånger i rad. jag har ett tag kvar tills dess iaf!

när jag skulle gå upp och åka hem mötte jag emelia i trappan. hon var glad och då blev jag jätteglad. hon betyder fortfarande så sjukt mycket för mig. vi bestämde att vi ska försöka hitta på nåt nån dag. bara umgås, kanske fika och shoppa eller nåt sånt. jag saknar den gamla fina tiden. jag fick sån grym flashback när imse hade vattenpipa och jag och anna påminde oss om sjöbo. åh. minnen. jag kommer aldrig aldrig glömma den tävlingen.

men jag ska sluta babbla nu och gå och lägga mig. jag kommer seriöst inte kunna röra mig imon. och ursäkta ett väldigt ostrukturerat och långt inlägg. jag orkar inte riktigt tänka.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0