november 26th - måndag.

alltså, finns det någon i världen som tycker om måndagar?
seriöst, kan det bli värre?
dagen börjar med att bussen är typ en kvart sen vilket resulterar i att jag också är en kvart sen till första lektionen. pinsamt, värre. sen massa segt och efter nåra lektioner så är det gympatajm. jag hatar verkligen gympa. jag suger i gympa. och så hade vi redskap. jag suger verkligen. först skulle vi göra vanlig kullerbytta, det funkade. sen skulle vi göra bakåt. knak sa det i min nacke. sen skulle vi göra en framåt och en bakåt i ett svep. knak sa det i min nacke igen. sen skulle vi göra dubbelullerbytta. jag landade rakt på huvudet. knak sa det för tredje gången i min nacke.ont som fan, juhe. spanskan var päs med. vi gick igenom lite inför provet. det blir nog lätt.

sen gick jag till simhallen. det snöade, så när jag kom fram var jag helt igensnöad. sen blev det lite gym och sen blev det nöta hp och sen hård träning. det är ju typ a/b-vecka. ouch. vi körde 10x100 fr. efter varannan var det 10 armhävningar och efter varannan var det 15 situps. snacka om död. sen körde vi några 25:or no limits. så nu har jag två ingröpningar i mitt pekfinger. de är orsakade av erik. men jag vet inte riktigt vilken kroppsdel det är som har orsakat dom. jag gissar dock på tänder. och stackars viktor har ett rött streck cirkus två decimeter rakt över axeln och bröstet som jag råkade göra. jag är klantig. sen fick jag skjuts med erik hem för pappas bil hade tydligen pajat. hm?

/f.


PS. btw så fick vi pm till västervik idag. vi är typ sex pers som ska dit, värsta kul! jag och kajs och fyra killar, typ viktor, jocke, erik och typ oskar raitemo. det blir säkert finemang :D DS.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0