november 22nd - torsdag.

äntligen, så slipper jag den där jävla naturkunskapen. fast det var ju inte riktigt sant, egentligen. vi ska skriva klart allt imon. om vi inte för sämst vg, så ska jag fan strypa skelkärringen.
oj, rage blackouts. det var visst inte mening att jag skulle ta i så. eeh.

nej. skolan var okej. datorkunskapen var faktiskt också okej. vi gjorde power-points. jag och malin ägde alla med våra ko-bilder. så det så. 
efter skolan gick jag och köpte nya harry potter-boken. ska fan nöta hp nu då, som fogel säger. sen pallade jag inte vänta på bussen, så jag gick sista biten hem också. duktiga jag.
hemma och äta fort som fan och sen gymma. på väg ut från gymmet mötte jag darko och marjan, som också skulle gymma. marjan har nog blivit lite säkrare nu, han snackar faktiskt lite med mig. fast jag fattar verkligen inte varför han hänger med darko, marjan är så mycket bättre än så.

sen värsta jobbiga simpasset. andreas hade tydligen fått en son imorse, så han var inte där. tack gode gud, egentligen. men istället kom imse och hittade på ett mördarpass. typ långserien var 40-60x25m. fjäril, medley varann. jag och massa andra skulle köra 46st. viktor skulle köra 40 och erik 56. men jag tappade bort hur många vi hade kört ungefär då vi var klara. men vi skulle ju sluta efter viktor så vi fortsatte köra efter honom. efter typ 6 så fattar jag att vi är blåsta, men när vi har kört ännu fler så stannar jag. då hade vi kört 56st. ouch.

sen åkte jag hem och skrev på rapporten. jag är TRÖTT nu.

dagens klockrena.
på engelskan. vi ska passa in rätt ord i meningen.
"Do not kill the goose which lays the golden egg!"
vi diggar meningslösa meningar.

som i matteboken:
"pelle är 2,1m lång och en duktig basketspelare. 10m ifrån honom står en gatulampa. pelles skugga är 4,2m. hur lång är gatlampan?"
liksom, varför står det att han är en bra basketspelare?! KURIOSA?!

på engelskan.
vi ska läsa en text om irland.
honey: "blablabla, krejk, uttalas krack. ojdå!"

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0