Will you tell me once again how we're gonna be just friends?

i onsdags pluggade vi järnet och på meken hade jag visst inte alls blivit nollad. hela ett halvt poäng lyckades jag skrapa ihop! sen var det sektionsmöte och inval. och livliga diskussion, SOM VANLIGT. vissa personer blir man bara så jävla trött på. sen blev även nya sexet invalda. åh. det kommer bli så bra. sen blev de utgångna och mötet var slut och alla begav sig till gt för lite caps. jag var aldrig med och tävlade utan nöjde mig lugnt med rundcaps. efter en halv öhl når jag min topp. och den är LÅG. i slutändan åkte jag ändå på lite låtsatspc mot johannes och han blev ägd. eller nåt i den stilen. kanske. sen kände jag att det absolut var dags att gå hem, både i alkoholmängd och minutrar. sen satt jag och cartman på kapellplatsen och väntade på spårvagnen i iskyla innan jag ramlade i säng.

morgonen därpå var jag ändå rätt lycklig över att ha gått hem rätt tidigt. även om huvudet dunkade något FRUKTANSVÄRT. dock var jag långt ifrån ensam om att vara bakfull. hanna och saudi ramlade in runt tio och thore kom inte förrän lunch. även vissa av de lite mer "rutinerade" var kalasbakis. det är alltid alldeles för roligt att se! plugget gick väl dock sådär. jag har varit sjukt oproduktiv den här veckan och jag börjar få rätt rejält med panik nu. både för termon och för matten och för stundande tentor. kan nån inte bara skjuta mig i huvudet?

på kvällen begav jag mig på lite plask. vi spände på spineboard på sjukvården och sen simmade vi en aning och kastade ungefär lika mycket. sen drog det ut på tiden och jag hade hoppats vara hemma lite tidigare än vad jag var. usch. så idag var det tungt att gå upp. en tvåtimmarslabb där vi geggade med morotspuré och sen fikade vi i bulten och åt lunch och skickade in vardagsmolekyler. arean är tydligen sjuk. OJ vad synd det är om honom. verkligen! aaah! sen var det matte och matlab och jag orkade med ingenting. livsglädjen är på topp. sen fick jag en spontanhemmakväll sen sällskapet ställt in. jag shoppade upp CSfuckingN på maxi och nu tänkte jag försöka ge mig på att laga lite mat. fint fredagsnöje? fast, jag köpte mig faktiskt b&j. här ska mysas! och imon tänkte jag vara effektiv så jag är värd att svira på kvällen med rochowiak som dejt. mums!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0