This is the bottom line it's true.

jag slutade skriva i fredags, när vi satt barnvakt. ungefär då, försökte vi få markus att gå och lägga sig igen. men han kom ner och busade massa med oss. då gick adam med honom upp, och kom aldrig tillbaka. så jag och lukas låg i varsin soffa och spelade nitendo wii. hur kul som helst. fast lukas var tusen gånger bättre än mig. han är gullig. och när sharon och chris och nina och audin kom hem så tog sharon en bild på adam. han låg och sov sött på övervåningen. haha!
lördagen var den stora hemresedagen för nästan alla. fast vi var kvar, men neil och davina och pojkarna skulle åka till salcomb, som de alltid gör denna veckan. så jag och m&p drog ner till hitchin centrum för att shoppa lite och inte vara ivägen när de skulle packa det sista. när vi sedan kom tillbaka nästan tre timmar senare hade de fortfarande inte åkt. helt jäkla sanslöst. men eftersom vi skulle iväg till roger och maureen, så fick vi fixa oss och så. men hos roger och maureen var det trevligt, även om jag var klart yngst och så. men det funkade bra ändå :P
och igår blev till att gå upp tidigt och åka till stansted och checka in. sen gick vi i taxfree-affärer så länge att vi nästan missade planet. men det löste sig, haha. sen var vi äntligen hemma, fast i säve då. och vi stannade på coop i jkpg och handlade massor innan vi äntligen kom hem till n-ö.

och idag vaknade jag vid tolv. jag fick för första gången på typ hela sommaren sova hur länge jag ville. men det var ju sådär kul att vakna till ösregn på fönsterblecket, hmpf.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0