Remember how cool we felt, behind the corner smoking cigarettes.

herrejävlar. jag ska aldrig mer gå på skumgasque. det var som en enda stor orgie. alla var skummigt intvålade och allt var fantastiskt friktionsfritt. när jag kom hem runt halv fyra gick jag rakt in i duschen med alla kläder, inklusive skor, och stod där i en kvart. och ändå försvann inte skummet. morgonen därpå var de fortfarande blöta och luktade fruktansvärt illa, men jag hade inget annat val än att ta på mig dem och dra till skolan och preppa för kaos-kvällen. därav de stora fina utslagen jag nu har över hela kroppen. dö. kaos-kvällen blev lyckad och nollan blev minst lika fulla som alla pateter och annat folk som kom och capsade. det var många som var mycket bakis igår. det är ALLTID lika roligt att titta på.

igår eskalerade nollaidsen brutalt för min del. så jag var helt utslagen på labben på morgonen. även de tre och en halv timmarnas sömn hade sin del i det hela, men labben flöt ändå på. och resten av dagen. jag öppnade för första gången komplexboken. det var svårt, så jag stängde den igen. sen hade vi ett möte med b0f och sen gick jag hem och sov. och vaknade gång på gång av smsgruppen. det är också ett jävla påfund. ungefär som caps!

idag var jag om möjligt ännu sjukare och pallrade mig ändå till skolan för att åtminstone närvara fysiskt på föreläsningarna. psykiskt var det värre. jag dog lite under termon. en hel dag med föreläsningar är så jävla brutalt. när vi äntligen slutade hade jag sovit den senaste kvarten, så då köpte jag mig lite "det är synd om mig-godis" och gick hem och drack te. jag dör lite. jag ska sova och peppa xy imorgon! woopwoop!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0