and I cannot breathe as long as I got this one hell of a bad disease.

egentligen orkar jag inte sitta här. jag ska lägga mig rätt snart.
alexeis föreläsning var lika bra som vanligt. idag kläckte han ur sig mästerverket: "lös problemet. använd bokstäver, siffror har inga ansikten!" sen dissade han tvåorna, hihi!
sen gick vi till systemet med hannis. hon såg antagligen ut som världens fyllekärring när hon handlade. men det var snällt av henne. bäst! mommomom! sen satt vi i spritis och räknade med sajmon. bra. fast sen hade jag faddergruppsmöte hela lunchen. vår tacksits blir rätt awesome, skulle jag allt vilja påstå! fast sen ska jag våldgästa floffys sits också, fast de har ju inte samma datum, tack och lov! SIn efter lunch gick bara åt helvete. jag ville mest slänga mig ut genom fönstret och landa på lastbryggan. och jag vet att det inte ens är i närheten...! jag lyckades klara ett tal. nummer två gjorde jag om tre gånger utan att lyckas och sen var lektionen slut. för det bådar ju SÅ GOTT nför tentan. det är bara två veckor kvar nu. jag vill inte längre. jag orkar inte leva. jag vill bara inte!
efter lite kemikonsultation där jag mest läste i prinsen och sånt gick vi till KE och fick mat och sen tog sektionsmötet hela jäkla kvällen. efter femtielfte omröstningen var jag bara så less på allt. jag orkade inte capsa efteråt. jag orkar inget. jag tror jag predeppar lite. för min morgondag kommer vara så underbar. det är nog första gången jag inte kommer vilja att alexei ska sluta prata. gör han det är det bara ett tecken på att det är nära. jag vill inte.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0