I've been beggin' you for mercy.

så, igår var det en bra dag. draman var rätt lam. sen var engelskan också ganska lam, men gympan var rolig. vi dansade och jag sög stenhårt som vanligt. roligast var det nog att dansa med ante eller fogel. haha, birgitta sa att man var tvungen att dansa med sina klassföreståndare på balen i trean. tänk er typ fogel och darko och marjan dansa vals med gunilla! HAHAHA. träningen var också rätt skön. det längsta var insimmet som var 300 och 400. päsigt, liksom. sen körde vi lite medley och typ massa starter för anders tycker vi suger på att starta.
idag var det också rätt soft. historia först. shitdude, vad jag hatar det ämnet. på fredag blir det prov i det med. jag måste plugga och får vg med!
eftermiddagen var matte och helt cpig svenska och sist kemi på fysiktimman. trist. sen åkte jag hem och åt lite och sen blev det utvecklingssamtal. det funkade faktiskt den här gången. inte lika hemskt som på högstadiet.

imon blir det upp tidigt och träna. fast imon blir det upp ännu tidigare än vanligt för m&p ville fira mig lite på min födelsedag. men det blir nog rätt lam födelsedag, om jag får säga det själv. men det funkar ju alltid att fylla år.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0