skärpning.

idag var jag bakfull för tredje dagen i rad. fett onice. efter sektmötet i torsdags blev det en liten caps. jag gick iofs hem tidigt, men lite lagom onykter. det var fortfarande väldigt tungt att komma upp i tid till labben. men det flöt på och sen åkte jag hem igen och sov och duschade. kräftskiva i gastown med massa fantastiskt folk. lycka med alla fina vänner. jag åt mest räkor, några kräftor och smakade på dalbins krabbor. lite snaps på det och vi städade klart och gick till oktoberfest. jag träffade min kusin och hängde med honom och hans vänner och drack öl. jag fick med mig dem till gasquen, till och med. nånstans där var jag rätt full. sen stängde gasquen och jag efterfestade en stund i källarn och missade min buss och tog mig ändå till hisingen. det är ändå rätt mycket närmare än att gå hela vägen hem från chalmers mitt i natten.
 
min gårdag var tung. jag var bakis och kom sent till skolan och gick tidigt. jag mötte honey och vi drack kaffe och sen gick vi på bio. nån söt film, "förälskad i rom". när den var slut var ju fortfarande klockan bara barnet och vi begav oss till chalmers på jakt efter aktivitet. på torget var det fest. vi drack lite öl med pu och sen kommer pyssling in och vi går till mk istället. jag drack teas grogg, ungefär 70-30 pkjeltzin. rimligt. jag blev svinfull. gick ändå till gasquen och sen åkte jag hem med inte sista bussen och sov hela vägen. så här nära att jag missade att gå av har det aldrig varit. alltså var jag inte så jävla pigg i morse heller. lyckades ändå vara i skolan vid kvart över tolv. idag gick plugget bättre. lakning är ett jävla påfund alltså. eller, triangeldiagrammen snarare. jag har ritat om dem säkert fyra gånger, på VARJE uppgift. det går ju inte fort, inte.
sen åkte jag hem och handlade och har gjort tacopaj. tänkte göra köttfärssås också, men köttfärsen räckte inte. eller, det blev nog en ganska "köttigt" matig paj. mumma! imorgon börjar lv6. hur hände det?

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0