Vi var naiva, glada barn, tills vuxenlivet hann ifatt. Nu är vi barnen av idag, och dessa barn har ingen lust.

jag sitter och kollar på valvakan och håller alla tummar. det verkar gå vägen.

idag har jag varit ganska duktig ändå. jag åkte till botaniska för att rösta. sen irrade jag runt där i tjugo minuter innan jag lyckades hitta min vallokal. så jag utförde min medborgerliga plikt. på RÄTT block. mja. jag tycker ju trots allt att blått är den finaste färgen. sen träffade jag matildo som var på visit på bästkusten och pratade lite med henne. sen åkte jag och storhandlade för över trehundra spänn. jag kanske borde göra en budget. typ nu?
sen städade jag hela rummet, dammsög och moppade och bar upp alla grejer jag inte behöver på vinden. jag tror nog jag kommer ha träningsvärk i rumpan imon...! sen lagade jag en bautaskål med pastasallad. den var jäkligt mumsig, om jag får säga det själv. ska vara nyttiga tjejen den här veckan. salladen lär räcka i tre dar, typ!

sen ikväll har jag tvättat mina gamla converse, som jag för övrigt måste springa ner och hämta, pluggat lite periodiska och nomeklatur och fixat min fotovägg. åh. den blev bra. fast den kommer bli fulländad när de finaste bilderna från "hemma" kommer upp.

nu verkar det som att himlen kommer förbli blå, trots allt. puss!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0