Just don't fall recklessly, headlessly in love with me.

efter mitt fina bakisinlägg i lördags drog jag ner på stan och shoppade en smula. sen träffade jag pappa och susan och blev bjuden på lunch på kosmos. sjukt värt. sen träffade jag mbk-bor och fick även med mig en på visit och rumsinspektion. jag har saknat det. sen kom peter och vi grejade innan festun. jag hade en ny awesome klänning och sen åkte vi till varsin förfest. mycket trevligt, med ölspelet och annat mys. festun var inte lika party och kvällen slutade med ett brandlarm så hela kårhuset måste utrymmas. ute ösregnade det så vi sprang till spritköket och satt där i trekvart innan vi fick köa ytterligare i tjugo minuter för att få ut våra jackor ur garderoben. hmpf. då var jag inte partysugen längre sen, så jag gick hem.

igår vaknade jag sen och gjorde mest ingenting. jag mår dåligt över att jag inte tog tag i mitt liv. det enda jag gjorde var att laga mat och handla. i omvänd ordning då, förstås. sen slutade kvällen med pannkakor och nutella och love actually. åh.

strax ska jag bege mig till valhalla för ett första steg i att ta tag i mitt liv igen. mja. bara två föreläsningar och sen hem och jag lyckades norpa åt mig en lunchbagge från centern. mums!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0