And I'll wait if you stay because foggy London town's not built for me or you.

åh. jag är dödligt trött nu. verkligen hur trött som helst.
skolan var iofs inte så ansträngade. jag åkte dit lite tidigare och satt på fejjan och skrev lite på biologirapporten. sen hade vi tråkig svenska och sen chillhål på några timmar och rapporten börjar närma sig slutet på tunneln. eftersom den ju ska in imon är det väl rätt viktigt att vi är klara med den? kanske.
sen hade jag spanska och hörförståelse och allmänt chill-i-dill. helt plötsligt går lektionerna på ett kick när de bara är timslånga. asgött, faktiskt. och jag gillar ju spanska så...

träningen ikväll var hemsk. jag kommer ha träningsvärk av styrkan imon, sure thing. och sen var simpasset dödarn. fifan. uppenbarligen var det redskapsvecka, för helvete vad vi körde med redskap.
8x50me ben fenor och platta
400fr-test ben utan fenor
400fr-test ben fenor
24x25 fj ultra, med fenor

800fr-arm tid+puls. (värt att nämna var att vi var åtta på min bana och yeah, jag är bra på arm och fick köra om. GÖTT att köra om med paddlar. not.)
400fr-test arm.
200me arm medleypaddlar tid+puls. inte helt gött nånstans. jag hade 3:20 ffs!

och jag simmade rätt kasst och det var många små irritationsmoment i form av personer och andra saker. jag märkte att jag var värsta bitchen. men äh. och hur svårt kan det vara att ta tid? det är ju inte så att man behöver räkna sekunderna själv precis...!

och imorgon är det morgonträning. jag dör lite till. och det är inte ens petra, utan imse. hade det varit petra hade man ju åtminstone kanske sett fram emot det. men nä!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0