ljusna mig igen, igen, igen.

jag dör lite?
för träningen igårkväll var seriöst mördarN. efter en stund hos damen som ska sy min balklänning. jag kan ju säga att jag definitivt inte är nån marilyn med 90-60-90 iaf. men ja, jag får väl vara nöjd?
träningen var ju döden. vi körde först en fyrahundring ben utan fenor. spec. dödamig? för det går ju så fruktansvärt fort att simma frisimsben i fyrahundra meter? NÄ! sen ville imse testa nån ny variant av 40x50. fast vi körde 48x50 istället. med var åttonde max. fast det var inte så jobbigt ändå, och inte alls lika tråkigt. men det var ju jobbigt ändå. mina axlar </3.

imorse var petra sådär lagom sträng och vi slapp all triceps. TUR! fast vi körde å andra sidan 35-10. inte fullt lika roligt, kanske. och skolan var ju inte heller så oerhört exalterande. inte alls. mer än att vi läste en morgondröm av gustav fröding på svenskan. det var väl det hela. och sen skippade jag träningen i vetskap om att det antagligen skulle vara 40x50 och i omtanke om mina stackars axlar och alla dess knutar. petra hade lite lagom kul att köra in tummen i dem. AJ!

och ikväll har jag och jänsa gjort pannkakor. och jag är bäst på det? ja, klart jag är! puss!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0