october 13th - tävling :D

ja, ni får fan ursäkta, men jag har inte haft tid att skriva.
torsdagen var kul. vi fick veta resultaten på matten och jag hade faktiskt mvg. tack gud. cp datorkunskap och engelska. den slog allt. vi skulle prata lite om våra böcker och jag typ babblade lite kass och sen så frågade conny vad jag tyckte om den. då sa jag :"it's very deeeep.." och typ kollade upp lite i taket. och jossan och malin tyckte det så skitkul ut, så de gjorde likadant! och deep har jag fått höra resten av veckan. hmpf. träningen på kvällen var päs. andreas var sjuk så det var imse. vi körde klappleken. det är roligast. sen cyklade jag hem tillsammans med viktor. han är bra.
igår var det värsta segt. ovärda lektioner och så. träningen var dock bra. vi simmade max 1000 meter. göttans. sen körde vi älgen och satt och klistrade på etiketter på medaljerna tills idag. jag gjorde typ sjuttio stycken. haha. sen åkte jag hem och gjorde varma macks.
snartsnart ska jag gå till simhallen. jag börjar bli jävligt nervös nu. jag ska simma typ sex saker idag. och jag borde få medalj på åtminstone tre eller nåt. förhoppningsvis är matilda sjuk (oj, det lät elakt.) så jag får en biobiljett. haha.

torsdagens bästa:

vi tjejer sitter och pratar om nåt.
malin: "min kusin går floristlinjen i vetlanda."
honey: "jaha... vad blir man då?"
så klockrent!

/f.

Vill du kommentera?
Postat av: alexandra

hihi :P

2007-10-13 @ 11:21:41
URL: http://nalindra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0