october 6th.

okej, jag vet att jag är sämst på att komma ihåg att blogga. jag MÅSTE skärpa mig NU.
hursomhelst.
föräldramötet var rätt okej. jag och annie satt och flummade och käkade salta pinnar. och mats och gunilla babblade. hon är så lam.
jag minns typ inget sen i torsdags. bara att träningen var rätt seg och vi blåste eskil så rejält och jag och kajs garvade ihjäl oss när a-laget var där. haha, fast det är ingen mening att förklara, för det är bara vi som fattar. :P
igår var det också en okej dag. skolan var la om vanligt bortsett från att vi hade dubbeltimme engelska istället för en svenska och en engelska. sen på hemvägen var jag snäll och lät jossan skjutsa mig på min cykel så att hon slapp gå med sin tunga bag. jag är så snäll. sen på träningen körde vi älgen och jag och jocke fuskade, och ingen såg det. lätt dagens bästa. jocke var älg och så tittade han på mig och skulle skicka till mig. men innan han klappade så hände det nåt med min hjärna så jag klappade och hade typ redan tagit imot den innan han ens hade klappat. jag började självklart asgarva när jag fattade vad som hade hänt och han med. men som tur var åkte annie precis ut då, så ingen så mitt lilla misstag. HAHA.
efter träningen åkte vi ut i stugan och m&p käkade ärtsoppa med våra grannar. jag käkade annan inte-fullt-så-vidrig soppa. sen satt jag och klappade linus resten av kvällen. jag kommer sakna honom när han är borta. han är lika gammal som jag, och han är katt. jag älskar honom så mycket, han är min bästis, juhe.

imon bär det av till götet för att fira födelsedagar på lökeberg. mumma-mat och träffa kusinerna, det blir grejer det!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0