october 19th - fredag!

hellyeah. äntligen fredag! fast jag får la börja med igår.
skolan var bajs. men träningen var kul. alla bandykillar var där och jag typ garvade ihjäl mig. dom skulle försöka tävla mot jocke på insimmet. han låg precis före mig. och när bandykillarna sköt ifrån och paddlade på utav bara fasen medans jocke gled stilla fram och ändå slog dom fick jag värsta skrattanfallet och var tvungen att stanna och garva!
idag var dagen bra. jag och annie och malin har inte gjort annat än garvat åt darko och fogel när de diskuterar. vi borde starta diskussionsklubb i vår klass. på svenskan skulle vi skriva lite frågor till några forskare som ska komma hit. det hela slutade med tio halvvettiga frågor och att alla var sra på dom som inte höll med. det blev nästan bråk om det sexuella ämnet, så som våldtäkt och homosexualitet. och endel skumma argument. från killarna. träningen sen var helt okej. 60x50m. sånt är kul. fast det var bara jag, erik och viktor som körde alla 60. dom andra behövde bara köra 50 och fick sluta typ 5 före oss. dom kunde ju iaf kört tills vi var klara. hmpf. sen är det bestämt att jag ska med på sm på söndagen iaf och kolla. i jkpg. autografblock, here I come! och systemkamera med bilder på alla heta abs. lätt. fast jag kan inte på lördagen för då ska jag, jozy, malin och massa andra på kristian anttila och timo räisänen. jäppjäpp, det blir bra!
nej, nu ska jag gå och käka. jag blir svag efter 60x50.

dagens bästa:

jag och darko satt och pratade om hur stark han var.
jag: "visa dina muskler då!"
han rullar upp ärmen och spänner armen och det blir en bula stor som en tennisboll mitt på armen. jag asgarvar. han blir lite sur och försöker kontra.
han: "du har ju tränat magen så mycket. det blir stora bulor såom magrutor." han visar med handen på magen, som valkar. sen kommer han på vad han har sagt.
"oj, nu blev det fel. det lät som jag menade att du var tjock. eller. det är du inte. det var inte så jag menade. eeeh..." jag typ asgarvar.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0