Och jag lovar att allting skulle ordna sig.

idag har bara varit chill. en sep-föreläsningen som gjorde att man mest ville hänga sig. torkar är ju inte direkt det sexigaste här i världen. sen slutade vi. så jag har gjort min beskärda del av plugg och kommit i fas för dagen. jag var även en sväng hos catarina som nickade åt allt jag sa och avslutade med "det fixar jag!".
sen spenderade jag eftermiddagen med mollierdiagram och sen gick jag och hannis på pilates, efter att jag cashat av mitt fysikenkort. DET hade jag verkligen inte alls råd med. pilates var sannerligen inte jobbigt, men jag befasar att jag kommer ha härlig träningsvärk lite överallt imorgon.
 
när jag kom hem gjorde jag pannkakor med banan och jordnötssmör. jag har insett varför jag ser ut som jag gör, jag äter nåt så in i helvete. så jag har bestämt mig för att sluta äta, jag har ju ändå inte råd att köpa mat liksom. eller, jag HAR ju pengar, men har inget inflöde precis. och då föredrar jag ju att kunna betala min lägenhet framför att vara mätt alla dagar i veckan. eller jag ska åtminstone försöka att inte äta så jävla mycket jämt. så blir det billigt och bra!
 
för övrigt har kf3 alldeles för mycket tid över. när man är i fas tisdag lv3 och kommer vara det imorgon när demon är klar också. det här har ju aldrig hänt förut. jag som trodde fas var en myt...!

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0