Det fanns ett ljus som aldrig släcks.

jag kom precis hem från en lång promenad. jag gick vilse igen och kom upp på ramberget. fast sen vågade jag inte fortsätta och gick samma väg tillbaks och tog bussen hem. men en gedigen promenix på två timmar är lagom. Nu är jag mest trött och kall och äter vindruvor. jag blev väckt av att det ringde på dörren vid tolv, men jag vågade inte öppna. asläskigt!
 
i fredags hade jag en ynka föreläsning och sen åt jag lunch och åkte hem och chillade. sen köpte vi öl och sittningen i tågvagnen var mycket lyckad! sen smet jag iväg till kajsabaren och drack mer öl och avslutade kvällen på gasquen. mycket bra. igår mådde jag däremot mindre bra. jag låg i sängen mest hela dagen. sen tog jag tag i mitt liv och tvättade och lagade risotto och lax, men jag orkade inte handla så det blev lite fattigt. sen fixade jag mig och drog till järntorget och mötte upp LN och granberg. vi satte oss på king's head och drack öl. hittade en tjej som satte sig med oss och var trevlig och sen kom även micke och patrik med flickvän. en mycket bra förfest, vill jag hävda. sen åkte vi till chalmers och gick på taberaseftersläpp. jag tycker inte att jag var särskilt onykter, men ändå ballar allt ur. jag orkar fan inte gråta mer nu. det är för sent. och det är inte ens min tur. jag orkar inte.
sen tänkte jag smita hem lite tidigare men missade bussen med tio meter. satte mig och sov i kårhuset tills nästa kom. sen sov jag på sönkes axel hela vägen hem. tur att han följde mig, jag hade antagligen vaknat upp på eketrägatan annars...!

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0