Let's make the most of the night like we're gonna die young.

herrejävlar.
de senaste dagarna har varit hektiska. eller, det var väl ett milt uttryck. i torsdags var jag i skolan och var på föreläsning och sen pluggade jag el hela eftermiddagen. på kvällen var det pub och vi hade pubquiz och chill-ljög lite. rätt gött häng och det var nice med floff. i fredags sen började preppen på riktigt. en och en halv timme på ikea. jag som HATAR ikea. vi kom hem med massa ljus och en jävla matta, det kallar jag riktig shopping! vi hämtade tyg och porslin och jag spenderade ett antal timmar i d8 med sånghäfte och bordsplacering. men båda ovanstående blev mycket bra, om jag får säga det själv. till slut var klockan alldeles för mycket och vi dansat runt lite för länge till ke$ha och vi drog hem.
lördagen började tidigt, redan vid nio sågs vi och kk hade redan varit igång ett tag då. vi pyntade i spritis och när vi fick tillgång till kalle började fixet där nere. jag var ansvarig för dukningen och trots att vi var över tio pers så tog hela dukningen nästan en och fyrtiofem. sen var det lite mer småpill, men till slut kunde jag, göras och malin springa och byta om och powersminka oss. sen var hela kvällen bara fantastisk! allt klaffade. allt var super. alla hade roligt. folk stod i princip i kö för att få tacka oss, det var helt sjukt. men fantastiskt! sen fortsatte efterfesten i gastown där häks hade pub. återigen svinbra uppstyrt av oss. när puben sen stängde lyckades jag missa min sista buss och var mätt och trött och satt på golvet i korridoren utanför skrubben. det gick liksom inte att vara där inne. det var varmt och trångt och luktade äckligt. så jag valde en utmärkt plats och spenderade sedan kommade två timmar där. när jag väl kom hem var klockan redan efter sex, dvs alldeles lagom för att ha arrat tidernas bästa jävla kalas!
 
så igår var jag mest bakis och sliten. men åkte ändå till skolan och försökte plugga el och jag och malin röjde det värsta. idag tog vi resten. jävla porslin alltså. jag kommer ha träningsvärk i flera dagar av allt bärande den här helgen. men sen var det klart och på kemiföreläsningen langade lincoln fram sex summatecken på rad. rimligt?
efter lunch var det duggtime. och jag vet inte. jag har ingen aning om hur det gick. bra, hoppas jag. jag vet inte. jag vill bara bli av med den. sen orkade jag inte plugga transport, det får bli en annan dag. mitt schema har ju halverats, jag har oceaner av tid att komma i fas igen.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0