did you ever?

idag gick jag upp och tränade. det enda negativa förutom att faktiskt ta sig upp måste vara att man känner så himla mycket folk på emilsborg. imorse försökte jag borra ner ansiktet i marken, ändå går han över gatan för att hälsa på mig. känner man sig fräsch och snygg och bara awesome då? eh, nej. orkar inte!
 
i skolan hade jag fourierdag. jag är kass. men jag ska ändå försöka köra varannan dag fourier, varannan gkt fram till helgen. sen blir det gkt-kött. den SKA jag klara. det finns inget alternativ. men ska bara fixa reaktorerna såå. och igår gjorde jag årets största misstag när jag installerade candy crush på telefonen. varför i helvete gör man nåt sånt lv7? bara korkat. men jag kan ju liksom inte avinstallera heller, vad ska man annars göra i pauserna?
imorgon har jag tre lägenhetsvisningar på kvällen. så jag powerstädade, dvs jag hävde ner alla kläder från soffan i en flyttkartong som jag ställde i ett mörkt hörn. egentligen borde jag diska också, men det får nog bli imorgon. har sovmorgon till tio imorgon också. typ extraföreläsning i fourieren. han ska gå igenom när man ska använda vilken lösningsmetod på diffarna. men idag klarade jag åtminstone nästan en laplace-lösning! jag blir ju inte nollad iaf!

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0