slowly learning that life is okay.

måndag. faktiskt en av de bättre och en av de mest händelserika på länge. morgonen började med att bussen var sjukt sen så jag var sen till skolan. men när jag kommer dit har vi inte börjat än och emelie kommer och säger att mats är sjuk. jag har alltså stressat helt i onödan. det är sånt som gör måndagsmorgonen sjukt värd. så håltimman spenderades i datorsalen med bubbletrouble. segaste spelet, men man blir helt fast!
de andra lektionerna var inte så jättevärda. men jag slutade ju tidigt så jag gick hem. då mötte jag några så jag fick vara med i tidningen imon på frågan. kul att jag antagligen ser helt förjävlig ut.
sen vart det träning. skulle egentligen vara b-c-pass. men jag tvivlar på att det var det. 16x50 bl med start 55. man får ju fan ta i på bröstsim och fjäril om man ska hinna vila lite i alla fall. men när vi sen körde 400ing på tid så gick det faktiskt bra. jag börjar känna mig i form igen. jag hade typ 5.09 i svallvågorna på mg. det är bra.

nyss vann sarah sjöström årets nykomling på idrottsgalan. grattis grattis till henne va. men regerar man i princip hela simmarsverige på damsidan så borde man ju få lite cred för det med. hon är ju lätt vår bästa junior.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0