There's only one song worth singing.

mycket har hänt på två dagar.
igår var det rätt okej. skolan var lite bajs som vanligt. speciellt spanskan var fruktansvärt tråkig. träningen var däremot okej. vi körde 200 specben-test, tid och puls. sen var det 400 frisimsarmstest med paddlar och dolmen, tid och puls. vi har många så det var sjukt trångt. efter typ 200 krockade jag och viktor, båda tappade paddlarna och jag fick hans paddel på fingret. så båda stannade och gick upp. de andra fortsatte simma, och det roliga är att om jag, viktor och jocke (han sympatistannade med oss) går upp så faller hela fältet ihop och ingen kan räkna till 400. HAHA. imse fick typ damp och de fick köra om. vi körde ju också om, som sagt, och jag hade 5.08, det är superbra, för att vara start från vattnet, med paddlar och dolme och noll benspark. kanske blir det pers på 400 på simmarathon då?! och sen, för er som undrar hur det gick med mitt finger, det gick åt helvete. mitt finger är dubbelt så stort som innan och blåsvart. typ AJ! efter träningen låg jag och han och i lilla och "pratade" länge länge. jag är nog fan kär. sedan fick jag brev från pliktverket igår med. jag gjorde ju de där frågorna, och jag får mönstra om jag vill. och jag tror faktiskt att jag vill det. lite värt är det ju faktiskt!

idag var det också okej. matte gick bra, kändes det som, och resten av lektionerna var också rätt lama. vi var ute i gymmet och gjorde frivändningar på fysiken, det var kul. sen hade vi skolfoto idag med. jag såg ut som stryk som vanligt. jag ska fan sluta vara med på korten. varför varför, liksom?! BLÄ!
sen var det träning. helt sjukt jobbig. 40x50. jag skulle sluta på 37 blankt. jag, viktor och jocke körde första hälften start 50 och resten start 45. men sen körde matildo och dom på samma bana som oss, fast start 50 på alla, så då blev det jäkligt jobbigt att köra om. bajs. sen så räknade jag fel på ett varv på klockan, så när det var 8 kvar trodde jag det var fyra. gött att jag spurtade i 8 femtior!

och imorgon är det utvecklingshelg, mellan fyra och tio, typ. jobbigt. fast vi ska inte simma nåt alls nästan, det är ju bra det.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0