The good you bring.

idag var det helt okej. engelska och sedan klassråd. sedan hål på en tre fyra timmar och då blev alla läxor gjorda, mer tid till mig att göra annat på! sedan hade vi matte. även om det är sjukt svårt så tycker jag faktiskt att det är väldigt roligt. är jag helt knäpp?
sen drog jag hem och för en gångs skull så var det inte träning, utan jag kunde i lugn och ro gör min samhällskunskapsläxa och plugga matte och äta utan att stressa det minsta. sedan kom mam hem och vi åkte ner till simmötet. inte så mycket ny info, mest gammalt, lite om sydafrika och sen så var det en ny kille som ska börja träna med oss. han är '95a. jesper, tror jag han heter. har simmat för eksjö innan, så vi får väl se hur det går här...

jag pratade massa med mina älskade brudar med. jag kanske ska gå med dem på lilla pigalle på fredag. om de vill ha med mig, vill säga. men det vill de nog.

när jag kom hem och ätit lite satte jag mig här och läste bloggar. en av de jag bevakar skrev en lista på saker hon gillade med sig själv. det inspirerade mig att skriva en egen lista med grejer jag gillar med mig själv, en liten självförtroendeboost såhär på kvällskvisten. dock tänker jag inte skylta med dessa saker och jag anser inte heller att jag är det bästa som hänt världen, näst efter itunes.

saker sandy gillar med sig själv:

1.
mina breda axlar. jag får dock inte komplimanger för dem speciellt ofta, bara av conny, men han räknas inte riktigt. men däremot brukar folk kommentera att jag har breda simmaraxlar, men då är det vare sig negativt eller positivt.
2. min intelligens. även om jag kan kläcka ur mig endel korkade saker och även att jag ofta babblar på utan att tänka först, så har jag ändå en hjärna, och en värdefull sådan. jag ÄR faktiskt rätt smart, även om mina betyg inte riktigt tyder på det.
3. mitt hår. åtminstone på sommaren, då det är blont och inte alltför ofta spelar mig ett spratt.
4. min språktalang. jag älskar helt enkelt språk. kalla mig nörd om ni vill, men det är språk och skrivning av någon form som är mitt drömyrke. så är det bara. och JA, jag är jävligt duktig när det gäller språk också! det är ju därför jag ska läsa ryska i trean. käfta inte emot nu, hur coolt är inte ryska på en skala?!
5. mitt textminne. hör jag en låt en gång, kan jag refrängen. och efter att par lyssningar så sitter det mesta av låten stensäkert fast i huvudet. bra eller dåligt? ja, avgör själva, men någon nytta måste man ju finna med alla dessa udda talanger.
6. min oerhörda förmåga att minnas totalt oviktiga och helt meningslösa detaljer från diverse tidpunkter från mitt liv. jag kommer till exempel ihåg första gången jag träffade favvissandra och jag minns en hel del från låg- och mellanstadiet, som jag tyvärr inte ska förnedra mig med genom att skriva här. not my proudest moments. men jag får ofta höra: "nämen, kommer du ihåg sånt? det var ju typ hundra år sen!" och det är väl ganska positivt, right? sen bir det ju intressant när jag ligger på dödsbädden och livet passerar revy framför mina ögon. då kan jag peka på vissa brottstycken och skratta och säga att jag har det i färskt minne, att jag kommer ihåg precis det där, som om det var igår. gud, vilken lycka!

så, det var en sandy-försöker-spela-cool-och visa-sig-självsäker-lista. I hope you enjoyed it as much as I did.
och imorgon har jag sovmorgon, jippy!

/f.


Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0