Regn faller.

så. skolan var bajs. som vanligt. träningen var rätt jobbig. 40x50. jag är nog sjuk i huvudet för jag älskar att köra den, jag tycker det är lätt roligaste serien! och jag och viktor och jocke körde start 50 på första 20 och start 45 på resten. 45 är jobbigt.
sen åkte jag hem och dumpade cykel och bytte kläder och sen drog jag till vendela och vi hade roligt och sen gick vi till pigalle. det var helt dött när vi kom och det var faktiskt inte alls mycket folk under hela kvällen. tjejerna drog hem vi tolvsnåret och jag och kajs stannade en stund längre. jag älskar er <3 fast jag tror att allt hade varit mycket roligare om det varit mer folk och om jocke, viktor och magnusson varit där. magnusson var förresten också på träningen. han och jag snackade massa. han är skitschysst mot mig. det är gött, feels like old times.

det som hände igår har bara gjort allt så jävla komplicerat. han svarar inte på sms. asså, fan, vi måste verkligen prata om det där. han ville det nog lika mycket som jag, antar jag. hoppas jag. fan, vad har jag ställt till med. jag är helt störd i huvudet. hur kunde jag?! varför? jag skulle verkligen behöva snacka seriöst med någon, berätta allt. men det är för pinsamt för att jag ens ska orka tänka på det. herregud. jag är så död.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0