Gott om dåliga vanor.

onsdagar. det är dagar man både gillar och avskyr.
imorse var det träning. inte så överdrivet jobbigt. som vanligt ungefär. men den nye killen var där med. han var typ sämst. han låg skitlångt efter oss på allt.
skolan var lam. psykologin var inget vidare idag. och på samhällskunskapen sov jag typ. sen hade vi lite lunch och sen somnade jag nästan på svenskan med. sen slutade jag för ann var inte där och vi skulle labba på kemin och de lyckades inte fixa nån vikarie som kunde labba med oss. så för en gångs skull kom jag hem till halv två. det är ju helt fantastiskt.
vid fyra kom pap hem och vi drog ner på on/off och fixade nya hörlurar till mig. jag hade på nåt mysko sätt lyckats paja ena luren igen. hmpf. men nu har jag nya fräscha igen som förhoppningsvis funkar lite längre än två månader. sedan åkte jag hem och bytte förälder och jag och mam åkte ner på stan och shoppade höstjacka och rakblad till mig. misstolka inte. jag skär mig inte. bara under armarna. jackan var förresten snygg (annars skulle jag ju inte köpt den.), den är blårutig. massa fin.

igår efter träningen hade jag ett långt och djupt samtal med viktor på msn. han är fortfarande helt knäckt sen matildo gjorde slut (och det var efter JDM). han tror att det är hans fel, och i och med att hon är riktigt elak mot honom så blir det ju inte direkt bättre. men jag och annie snackade om det. vi måste lösa det här. jag klarar inte av att se viktor så ledsen. han är helt förkrossad och förstörd. men han vet att jag finns här för honom, åtminstone.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0