nattvecka.

jobbveckan har kommit och gått och har bara blivit värre och värre för varje dag. helt sinnes. fan INGET som funkar i fabriken längre. totalspårningen kom inatt. inget funkade, jag var varm, slut och trött. så skulle jag gå på toa och dennis råkade slänga en pizza i ansiktet på mig. "nu kan det inte bli värre".
igår var åtminstone en bra dag på dagen. jag och kajsis åkte ut till saltholmen och solade och hade picknick på klipporna. så himla underbart! massa mums och massamassa babbel. jag förstår inte hur det kommer bli när alla försvinner iväg i höst; tomt, tyst, tråkigt typ. men jag kommer säkert ha saker att göra, kurser att klara, liksom!
 
nu ikväll har jag tränat. det är fortfarande sjukt varmt ute. har inte bestämt mig om jag är sugen på öl eller inte, men det verkar inte vara så mycket party och jag orkar inte riktigt leta heller. helgen kommer garanterat bli bra ändå. med tanke på hur sjukt trött jag är kommer jag sova tidigt och "ta vara på dagen" imorgon, vända tillbaks dygnet osv. sola, träna, mysa. och efter "tentaplugga bevis" är numera nästa punkt på listan med saker man inte ska göra när man köttat armar är ägna sig åt wo. döööör.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0